снимка БулфотоГЕРБ ще спечели малко над ДБ на следващи избори. Хората

...
снимка БулфотоГЕРБ ще спечели малко над ДБ на следващи избори. Хората
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: ГЕРБ ще спечели малко над ДБ

снимка Булфото

ГЕРБ ще завоюва малко над Демократична България на последващи избори. 

" Хората са отговорни за невъзможността да се направи държавно управление, гласоподавателите, те конфигурираха по този начин партиите в Народното събрание, отговорни са и тези, които не гласоподават ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова тв политическият PR Нидал Алгафари.

" Но отговорни са и систематичните партии, които оставиха новите екзотични партии да си развяват коня ", добави още той.

Той предвижда, че идващите избори ще бъдат извоювани от ГЕРБ с малко над " Демократична България ".

Според Алгафари при новите партии няма политика, няма идеология, няма система и хрумвания, с цел да осъществят нещо значително.

За него Слави Трифонов и хората към него не помнят, че българският народ не е единствено елементарен и неразбиращ и не всички желаят да бъдат ръководени от човек като Бойко Борисов, а има и много интелигентни хора. " Те не повдигат парламентаризма, а го срутват ", счита той.

Алгафари бе безапелационен, че задачата Българска социалистическа партия да сформира държавно управление е била обречена на крах в зародиш, освен поради това, че егото на Трифонов е била засегнато и той отхвърли поддръжка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР